More than 210 Michelin Stars



12 years, 21 events, 27 Michelin stars and 19 of the most picturesque locations across Switzerland.
S.Pellegrino Sapori Ticino has never gathered so many varied events before: everybody will be pleased. Charming locations in Ticino and across Switzerland will host the festival dinners, where world class chefs will prepare excellent food coupled with magnificent wines. The festival will also include two special nights, dedicated to women and to the most promising young chef. Three lounge evenings will be held with an open bar and finger foods served by amazing chefs. It is a programme to be remembered!

Next events S.Pellegrino Sapori Ticino

Program 2018
Domenica 17 settembre 2017
Festa della Vendemmia
Tenuta Colle Degli Ulivi – Coldrerio. Ultimo imperdibile appuntamento per S.Pellegrino Sapori Ticino 2017. Domenica 17 settembre presso la Tenuta Colle degli Ulivi di Bernardino Caverzasio, considerata una delle piu’ belle di tutta la Svizzera, si terrà il tradizionale appuntamento legato ad una delle piu’ profonde tradizioni Ticinesi accompagnato da un pranzo all’insegna dei sapori del territorio con un menu’ ad hoc studiato da 4 grandi Chef ticinesi: Martin Dalsass, Egidio Iadonisi, Ambrogio Stefanetti e Alessandro Fumagalli.
 
Costo dell’evento /Adulti: CHF 120.-, / Ragazzi dai 6 ai 18 anni CHF 50.-
Bambini fino ai 6 anni gratuito. Prenotazioni: info@saporiticino.ch
Main Partner
Main Partner
Platinum Partner
Platinum Partner

Recipes S.Pellegrino Sapori Ticino

Ricette
Vini
Strutture
Cocktails